Artėjant šventėms, ateina daugybė vakarėlių. Kulinarijos smalsiems draugams ar šeimos nariams pasiūlyti ką nors skanaus su kažkuo šaunu, kurį šeimininkas gali pasilikti, yra nugalėtojas. Nesvarbu, ar perkate ką nors, pradėjusį kulinarinius nuotykius, ar žmogui, kuris turi visas maisto gaminimo priemones, čia yra keletas idėjų, kurios įkvėps dovanoti šventines dovanas.

Pasirodymas su ikrais niekada nenuvilia. Norėdami gauti geriausią įspūdį, pridėkite unikaliai išskirtinį ir funkcionalios formos serviravimo indą, kad padėtų baltojo eršketo skardą ant ledo ir žandikaulius.

Kairėje: įvairių augalų daigai ir šaknys ant milimetrinio popieriaus. Dešinėje: augalai, augantys vazonėlyje su dideliu stikliniu rutuliu viršuje.

Kartais apranga priklauso nuo aksesuarų. Na, tą patį būtų galima pasakyti apie patiekalą ir jo garnyrą. Padovanokite mikrožalumynus su nuostabiu stalviršio daiginimo rinkiniu. Ir kol jie laukia, kol užaugs savieji, kai kurie žavūs petite crudité pasitarnaus.

Dvi modernios prieskonių malūnėlės kairėje ir du indeliai pipirų su etiketėmis "Mill Pepper Co Ltd" dešinėje.

Padovanokite niuansų su juodųjų ir baltųjų pipirų žirneliais. Žinoma, jie kilę iš to paties augalo, tačiau dėl nevienodo džiovinimo jie turi skirtingą išvaizdą ir skonį. Įsivaizduokite, kad turite elegantišką dizainerių sukurtą malūnėlių rinkinį, skirtą baltiesiems ir juodiesiems pipirams, kurie gali gyventi ant prekystalio. Tegul skonio išbandymai prasideda!

Trys stikliniai ąsočiai su banguotomis rankenomis kairėje; keturi spalvingi gėrimų buteliai su etiketėmis "įžūlus" dešinėje, pilkame ir geltoname fone.

Žmogui, kuris mėgsta sudėtingus kokteilius, duokite prašmatnų stiklinį ąsotį su aromatizuotais paprastais sirupais, kad iš anksto paruoštumėte baro kokybės kokteilius namuose, negamindami kiekvieno ingrediento nuo nulio.

Kairėje pusėje yra dėžutė įvairių skonių miso kamuoliukų, o dešinėje - žalias modernus elektrinis virdulys su juoda rankena.

Prieš kelerius šaltus mėnesius niekas taip nesuteikia komforto, kaip karštas dubenėlis sriubos. Žmogui, kuris mėgsta greitai paruošiamą sriubą, bet vertina dizainą ir mėnesius trunkantį miso fermentacijos procesą.

Medžių sulčių klevų sirupo butelis šalia žalio ąsočio žaliame apskritame fone.

Žmogui, kuris mėgsta patiekti blynus su šiltu klevų sirupu.

Unikalios formos marmurinis padėklas šalia apvalaus, kaimiško sūrio rato ant tamsaus medinio paviršiaus.

Ar jums buvo duota užduotis už puodą? Tai NĖRA jūsų sūri kepinių lenta. Patiekite skanų kreminės spalvos žieve apvyniotą sūrį ant Dali stiliaus tirpstančio travertino padėklo.

Geometrinis, tinklelį primenantis raštas, primenantis šefo preciziškumą, su geltonais, rožiniais ir baltais kvadratais, išdėstytais pasikartojančiu dizainu.

Žmogui, kuris mėgsta padengti spalvingą stalą, niekada nesuklysite pasirinkę naują naujoviškų servetėlių ar padėkliukų rinkinį. „Block Shop“ tekstilė yra rankomis atspausdinta 5-osios kartos pagrindiniuose spausdintuvuose Džaipūre. Pagaminta iš 55 % lino ir 45 % medvilnės, švelni dykumos paletė su švelniai rausva krašteliu suteiks netikėto ir rafinuoto puošnumo bet kokiam šventiniam stalui.

Kairėje – sidabrinio pyrago serveris. Dešinėje medinis stovas su subalansuota stikline sfera, obuoliu ir apelsinu.

Kadangi virtuvės saugykla yra tokia brangi, retas kuris rekomenduos įtaisus, kurie atlieka tik vieną dalyką. Tačiau žmogui, kuris rengia daugybę gimtadienių, šis itališkas tortų serveris yra būtinas. Suporuotas su stulbinančiai lygiu klevo pyrago stovu ir tikrai būsite pakviesti kiekvieną kartą.

Kairėje pusėje yra ilga stačiakampė anglies kepsninė, o dešinėje – krūva cilindrinių anglies rąstų.

Gaminimo lauke entuziastams padovanokite autentišką japoniško stiliaus „binchotan“ kepsninę su medžio anglimi, kad atitiktų visus jų kepimo poreikius.

Sekite kartu, kad nepraleistumėte nė vieno mūsų 2024 m. dovanų vadovo šiais metais!

Šiame įraše yra filialų nuorodų, taigi, jei perkate iš filialo nuorodos, mes uždirbame komisinį atlyginimą. Dėkojame, kad palaikote „Design Milk“!

TJ Girard yra geidžiamas maisto dizaineris ir kūrybingas konsultantas, garsėjantis teatrališkais, interaktyviais maisto ir gėrimų potyriais. Dabar ji gyvena Kalifornijoje, kur jos kūrybiškumas yra varomas saulės energija! TJ rašo „Design Milk“ skiltį „Skonis“.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -