Iš leidėjo
Keto svogūnų žiedai
Tarnauja 6
Kryptys
Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F.
Svogūnų žiedus sulaužykite, išimkite mažesnius vidinius gabalėlius ir palikite tik žiedus.
Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinius ir kokosų pieną. Atskirame vidutiniame dubenyje sumaišykite susmulkintas kiaulienos žieveles ir parmezano sūrį. Į trečią vidutinį dubenį sudėkite kokosų miltus.
Kiekvieną svogūno žiedą pamerkite į kokosų miltus, tada kiaušinių plovimą, tada kiaulienos žievelės mišinį. Pakartokite šį procesą, kad dvigubai padengtumėte svogūnų žiedus.
Išklokite svogūnų žiedus ant kepimo grotelių ir kepkite 15–20 minučių arba tol, kol svogūnų žiedai taps auksiniai ir traškūs.
Svogūnų žiedai yra patogaus maisto pagrindas, tačiau tradiciniams svogūnų žiedams taikoma ketogeninė dieta. Šiame recepte vietoj kepimo naudojamos mažai angliavandenių turinčios kiaulienos žievelės, todėl galite mėgautis šiuo gerbėjų mėgstamu turėdami žymiai mažiau angliavandenių. Patiekite juos su Ranch Dip (receptą žr. šiame skyriuje).
Vienai porcijai
Kalorijos: 246 | Riebalai: 12,6 g | Baltymai: 16,8 g | Natris: 421 mg | Skaidulos: 6,0 g | Angliavandeniai: 14,9 g | Grynieji angliavandeniai: 8,9 g | Cukrus: 4,9 g
Ingredientai 2 vidutiniai balti svogūnai, nulupti ir supjaustyti ½ colio žiedais 4 dideli kiaušiniai stiklinė riebaus konservuoto kokosų pieno 1 puodelis kiaulienos žievelių, sutrintas ¾ puodelio tarkuoto parmezano sūrio 1 puodelis kokoso miltų
Leidėjas: Adams Media; Iliustruotas leidimas (2018 m. lapkričio 6 d.)
Kalba: anglų
Minkštas viršelis: 176 puslapiai
ISBN-10: 1507209207
ISBN-13: 978-1507209202
Prekės svoris: 1 svaras
Matmenys: 7 x 0,7 x 9,13 colio