Kodėl lėtos virimo patiekalai puikiai tinka norint numesti svorio

Vienas iš pagrindinių lėtos viryklės receptų, tokių kaip šis, pranašumų yra tai, kad jie padeda ruošti maistą dideliais kiekiais. Gamindami pakankamai keletui patiekalų, sumažinate tikimybę, kad pasieksite nesveiko greito maisto ar perdirbtų užkandžių. Be to, lėtas gaminimo būdas užtikrina maistinių medžiagų išlikimą, todėl maistas tampa sveikesnis ir turi daugiau maistinių medžiagų.

Dešra gali suteikti baltymų ir sveikų riebalų reikia išlikti sotiems ir patenkintiems bulves yra puikus šaltinis kompleksiniai angliavandeniai kurios suteikia ilgalaikę energiją. Šių ingredientų derinimas su šparaginės pupelėskuriuose gausu skaidulų ir vitaminaisukuria subalansuotą maistą, kuris puikiai tinka svorio metimo planui.

Ingredientai, kurių jums prireiks

1 svaras rūkytos dešros (supjaustytos kąsnio dydžio gabalėliais)
1 svaras mažų bulvių** (perpjautos per pusę arba ketvirčiais)
1 svaras šviežių šparaginių pupelių** (nupjautų)
1 pakelis rančo prieskonių mišinio
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas malto česnako
Druska ir pipirai pagal skonį**

Kaip gaminti „Slow Cooker Ranch“ dešrą, bulves ir šparagines pupeles

1 žingsnis Paruoškite savo ingredientus

Pradėkite nuplaukite ir supjaustykite bulves** kąsnio dydžio gabalėliais. Nupjaukite šparaginių pupelių galus, o dešrą supjaustykite mažais, lygiais gabalėliais. Tai užtikrina, kad lėtoje viryklėje viskas iškeps tolygiai.

2 žingsnis Surinkite į lėtą viryklę

Pridėkite bulves ir šparaginės pupelės į lėtos viryklės dugną. Tada padėkite dešra viršuje. Pabarstykite alyvuogių aliejaus ant viso mišinio, pabarstykite rančos prieskoniaiir suberkite susmulkintą česnaką. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų.

3 veiksmas: virkite ant silpnos ugnies 6–7 valandas

Lėtoje viryklėje nustatykite žemą padėtį** ir leiskite patiekalui virti 6–7 valandas. Ilgas, lėtas gaminimo procesas užtikrins bulves yra minkšti, šparaginės pupelės yra minkštos, o dešra yra sultinga ir kvapni.

4 veiksmas: patiekite ir mėgaukitės

Pasibaigus gaminimo laikui, jūsų vakarienė bus paruošta patiekti. Aromatingas rančo prieskonių, česnako ir alyvuogių aliejaus mišinys** suteiks skonio visiems ingredientams. Patiekite patiekalą tiesiai iš lėtos viryklės, kad galėtumėte šiltai, jaukiai vakarienei, kuri tikrai taps namų mėgstamiausia.

žirnių sriuba, sriuba, užkandis-2786118.jpg

Dešrų, bulvių ir žaliųjų pupelių maistinė nauda

Kiekvienas iš pagrindinių šio recepto ingredientų suteikia unikalių maistinių savybių, kurios palaiko subalansuotą mitybą ir sveiką gyvenimo būdą.

Dešra
Dešra yra puikus baltymų šaltinis, būtinas raumenims, audiniams ir kitoms kūno ląstelėms kurti ir taisyti. Priklausomai nuo pasirinktos dešros rūšies, joje taip pat gali būti daug esminių B grupės vitaminų kaip B12 ir B6. Renkantis dešrą svorio metimui, rinkitės veisles, kuriose yra mažiau riebalų ir natrio, pvz kalakutienos dešra arba **vištienos dešra

Pakeiskite dešrą

Jei norite sumažinti riebalų kiekį, apsvarstykite galimybę naudoti kalakutienos dešrą arba vištienos dešrą.
Jei norite pasirinkti vegetarišką variantą, pakeiskite dešrą augalinės kilmės dešra arba tofu.

Pakeiskite bulves

Naudokite saldžiąsias bulves, kad gautumėte daugiau maistinių medžiagų, kuriose yra daug beta karotino ir skaidulų.
Taip pat galite išbandyti raudonąsias bulves arba Yukon Golds, kad gautumėte skirtingų tekstūrų ir skonių.

grybai, daržovės, žolelės-8058299.jpg

Pridėti papildomų daržovių

Padidinkite daržovių suvartojimą į lėtą viryklę įdėdami kitų mažai kalorijų turinčių daržovių, tokių kaip morkos, brokoliai ar paprikos.

Pagardinkite

Įdėkite šiek tiek susmulkintų raudonųjų pipirų dribsnių arba Cajun prieskonių, kad šiek tiek pašildytumėte.
Apsvarstykite galimybę naudoti itališkus prieskonius arba rūkytą papriką, kad gautumėte kitokį skonį.
Patarimai, kaip laikyti ir pašildyti
Kadangi pagal šį receptą ruošiamos kelios porcijos, likučius galite lengvai laikyti būsimiems patiekalams. Štai keli saugojimo ir pašildymo patarimai:

Šaldymas: Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Užšaldymas: Norėdami užšaldyti, padalinkite patiekalą į atskiras porcijas ir sudėkite į šaldiklyje tinkamus indus. Užšaldykite iki 3 mėnesių.
Pakaitinimas: Norėdami gauti geriausius rezultatus, pašildykite mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės. Jei patiekalas sustingęs, leiskite jam per naktį atitirpti šaldytuve prieš pašildydami.

Kodėl šis receptas padeda numesti svorio

Šis receptas puikiai tinka norint numesti svorio, nes jame dera daug baltymų turinti dešra, kompleksiniai angliavandeniai iš bulvių ir skaidulinės pupelės, kurios padeda ilgiau išlikti sotiems. Kiekvienas ingredientas yra virtas be riebalų ar aliejaus pertekliaus, o naudojant rančinius prieskonius, skonis paryškinamas nepridedant nereikalingų kalorijų. Be to, lėta viryklė leidžia efektyviai ruošti maistą, todėl visą savaitę lengviau laikytis savo mitybos tikslų.

Išleido Gegužės sveikas gyvenimo būdas



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -