Danielis Libeskindas darbas architektūros ir urbanistikos srityse, tiek profesionaliai, tiek akademiškai, visada atspindėjo mąstymą, kurio smalsumai gerokai peržengia jo paties kartais izoliuotos profesijos sritį. Šis polinkis išlaikyti kultūriškai holistinę perspektyvą yra idealus bendradarbis. Ir būtent ši savybė suartino architektą su puikių dvasių kūrėju Hennessy 2022 m. už aštraus kampo ir asimetriško butelio dizainą, švenčiantį konjako distiliuotojo įkūrėją. Dizainas grįžo su keletu specialių papuošimų Richard Hennessy Magnum.

Richard Hennessy Magnum konjako butelis išdidžiai stovi ant stovo, jo trikampis dekanteris pripildytas raudono skysčio.  Šalia dviejų užpildytų stiklinių fleitų ir krištoliniu kamščiu uždengto strypo jis pastatytas geometrinių juodų formų fone.

Prie specialaus 300 metų jubiliejaus „Magnum“ dekanterio pridedamos dvi Richard Hennessy taurės iš supjaustyto krištolo, pipetė ir laikiklis, kad užbaigtumėte specialaus leidimo rinkinį.

Atspindi architekto firminį stilių, Libeskindo originalus geometrinis dizainas nes Hennessy dekanteris buvo pagamintas iš Baccarat kristalo, taip pat Hennessy 300 metų jubiliejaus leidimas. Sujungus aštrius kampus su organiškomis formomis, Libeskind tikslas buvo ne tik sukurti indą brangiam gintaro atspalvio konjakui, bet ir veikti kaip prekės ženklo istorijos pasakojimo objektas. Taigi kiekvienas dekanterio aspektas pagauna šviesą skirtingai, simbolizuojantis daugybę epochų ir etapų per visą garsiąją Hennessy istoriją.

Smarkaus kampo formos konjako butelis su tamsiu skysčiu viduje, apsuptas geometrinio juodo rėmo, pastatytas tamsiame fone.

Specialusis leidimas „Magnum“ dar papuoštas išgraviruotu Richardo Hennessy portretu, kurį sukūrė prancūzų kaligrafas Nicolas Ouchenir.

Danielio Libeskindo ir Hennessy partnerystė tęsiasi dar dramatiškesnėje interpretacijoje su šiuo naujai atskleistu 1,75 litro Baccarat Magnum, kuriame yra rečiausias ir brangiausias distiliuotojo eaux-de-vie. Kaip ir originalas, dekanteris atrodo levituojantis, tačiau šį kartą metaliniame rėme, dar labiau pabrėžiant jo vertingą skysčio kiekį.

Ant rašomojo stalo, nukrauto eskizais ir piešimo įrankiais, šalia Richard Hennessy konjako buteliuko stovi unikalios formos kvepalų buteliukas, užpildytas gintaro skysčiu.

Asmuo piešia abstraktų konjako butelio piešinį ant balto popieriaus, naudodamas rašiklį, ranką, laikydamas rašiklį, pirmame plane.

Architektas Danielis Libeskindas, sėdintis prie rašomojo stalo su popieriais, o pirmame plane yra Richard Hennessy Baccarat krištolo dekanterio butelis, užpildytas konjaku.

Danielis Libeskindas su savo originalus Richard Hennessy dekanteris šalia jo eskizų.

Naujasis „Magnum“ leidimas sukurtas ir išpilstytas į „Hennessy“ konjako „Atelier des Éditions Rares“ dvasią, kurioje tariamai gausu „gėlių natų, švelnių prieskonių, muskato riešuto, odos natų ir pankolio natų“. Išskirtinis pobūdis Richard Hennessy Magnum pridedamas prie atskleidžiančio atsisakymo „kainos galima paprašius“ ir jį galima įsigyti per privačius pardavimus ir „House of Hennessy“ visame pasaulyje – jei esate taip linkę nagrinėti šią temą.

Norėdami nusipirkti retų leidimų, apsilankykite hennessy.com.

Gregory Han yra „Design Milk“ vyresnysis redaktorius. Los Andželo gyventojo, kuriam labai patinka ir smalsu dizainas, žygiai, potvynių baseinai ir kelionės keliais, jo nuotykių ir apmąstymų pasirinkimą galima rasti adresu gregoryhan.com.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *